tuin-expert kwaliteitslabel voor tuinaannemers
Uw buitenbelevenis, morgen en vandaag

BelevenisWeekend 28, 29 en 30 april 2017

belevenisweekend groentac tuinaanleg tuinontwerp tuinarchitect

2017 een feestjaar ? alle redenen zijn goed om te feesten

We hebben 2017 als feestjaar gekroond... GroenTAC bestaat ondertussen 20 jaar en ons familiebedrijf VAN HULLE TUINEN is er bijna 50... ( op een paar jaartjes na... ) Omdat alle redenen goed genoeg zijn om te feesten en vooral omdat wij van feesten houden, nodigen we alle klanten uit op ons belevenisweekend om hen eens goed in de bloemetjes te zetten.
Noteer het alvast in jullie agenda : het feest gaat door vanaf vrijdag 28 april, 17u tot en met zondag 30 april 18u. Iedereen is welkom

Belevenis, ons centraal thema

In ons belevenisweekend hebben we tuinbelevenis centraal gezet. Daarom hebben we voor elke dag van het weekend een gepaste tuinbeleving gezocht. Uw tuin is de buitenruimte van uw woning. Je maakt het er graag gezellig... vertoeft er graag in als ontspanning... vliegt er vlug nog eens in na een saaie kantoordag... of passeert er een aangename avond met vrienden.
Uw tuin, met zorg onderhouden, zal altijd een beetje vakantie zijn.

Ons BelevenisWeekend, een goed gevuld programma

Vrijdag 28 april

 • Vanaf 17u op vrijdag voorzien we een belevenisbar. We presenteren een drankje en voorzien wat tafelhapjes en fingerfood. Lekker gezellig een babbeltje onder alle aanwezigen. Een ideale start voor het weekend in te zetten.
 • Vanaf 19u geeft Joël Eliat van Les potagers de Thomas een initiatie in moestuinbakken. Vanuit een passie voor moestuinen en een sociaal engagement heeft Joël het project "Les Potagers de Thomas" opgestart. Hij maakt het moestuinieren makkelijk en vooral ook bij de hand. Het maken van moestuinbakken of kruidenbakken op hoogte maakt het werk lichter en haalbaarder ( = beperkter in omvang ).
  Wil je meer weten over Joël en Thomas, bezoek zeker eens hun website "Les Potagers de Thomas"
 • Joël zelf is enkel op vrijdag-avond bij ons aanwezig, maar de moestuinbakken en hun verhaal blijven het hele weekend bij ons als doorlopende tentoonstelling
 • Rond 20u, zal een onschuldige hand uit alle aanwezigen een Klant van de dag kiezen. Meer info over Klant van de dag vind je verder in deze tekst.

Zaterdag 29 april

 • We starten de dag om 10u. Je kan gezellig bij ons komen vertoeven, onze belevenisbar zal nog niet gesloten zijn. We voorzien een doorlopende tentoonstelling over tuinaanleg. Door de jaren heen hebben we al heel wat documentatiemateriaal die u kan inbladeren. Kom wat tuininspiratie opdoen. Breng zeker vrienden of familie mee, iedereen is welkom. We weten raad met al uw tuinvragen. Ook een aantal nieuwe technieken als zwemvijvers en verticale tuinen zullen aan bod komen.
 • De demonstratie van moestuinbakken blijft bij ons gedurende het hele weekend. Kom gerust eens kijken.
 • Onze kookworkshop gaat van start om 14u. Als bourgondisch gezin, hebben zowel David als Joeri Van Hulle zich bijgeschoold in het culinaire. Beiden volgden reeds het 6-jarig avondtraject keukenverantwoordelijke aan de hotelschool Spermalie. Omdat we dit willen delen met een aantal klanten en foodie liefhebbers zullen we onze culinaire inspiratie inpassen in de tuinomgeving. We zullen jonge moestuingroentjes gebruiken en een aantal minder bekende eetbare planten. Zelfs met de beperkte mogelijkheden van buiten koken, toveren we voorgerecht, hoofdgerecht en dessert op tafel. Het wordt zeker de moeite want we gaan het niet alleen klaarmaken... we zullen het ook opeten !
 • Om 16u voorzien we een voorstelling van onze afscherming voor vijvers en zwembaden. Dit product kwam tot stand in samenwerking met de mensen van Moebius Design. We doen ons volledige verhaal van ontstaan, naar ontwikkeling tot op de markt brengen, samen met onze vrienden van Moebius Design. We voorzien een demostand met live demonstraties. Meer info over onze kinderveilige afscherming vind je op de productpagina van Seguröll
 • Rond 17u, zal een onschuldige hand uit alle aanwezigen van de dag, een Klant van de dag kiezen. Meer info over Klant van de dag vind je verder in deze tekst.

Zondag 30 april

 • Onze belevenisbar opent terug om 10u. Vandaag is het familiedag. Breng gerust vrienden en familie mee. Schrijf zeker in voor de worstenBBQ. Onze doorlopende tentoonstellingen zijn klaar om jullie te ontvangen. Voor de kleinsten zorgen we voor tuinplezier... Er is voor iedereen wat te beleven.
 • Om 13u steken we de worstenBBQ aan. We voorzien broodjes en groentjes en eten streetfood-gewijs uit de hand. We scharen ons rond de BBQ en delen graag onze tuinverhalen
 • Rond 17u, wordt er opnieuw een Klant van de dag gekozen. Op de laatste dag zetten we nog iemand extra in de bloemetjes. Uit alle mensen die aanwezig waren op ons belevenisweekend kiezen we de GroenTAC ambassadeur. Iemand die ons een warm hart toedraagt en graag onze tuinbelevenissen deelt met anderen. Meer info over de Klanten prijzen vind je verder in deze tekst.

De Klant van de dag, gewoon omdat je even langskwam

Iedere dag zullen we uit alle aanwezigen een klant van de dag kiezen. Vergeet zeker niet uw naam in de urne te gooien. We willen de Klant van de dag een leuke groene belevenis aanbieden. Elke Klant van de dag wordt door ons uitgenodigd op een ontbijt voor twee in onze buurstad Brugge. Na het ontbijt zetten we here de dag verder met een begeleide groene wandeling door de stad. Brugge door groene ogen ! Wil je kans maken op deze groene belevenis, schrijf dan zeker in...

De GroenTAC ambassadeur, tevreden ambassadeur voor ons geleverd werk

Klanten die ons weten door te verwijzen, die vrienden en familie meebrengen, die onze website bezoeken en aanraden, die onze facebookpagina kennen... ze maken allemaal kans om GroenTAC Ambassadeur te worden. Voor de GroenTAC Ambassadeur voorzien we ook een groene belevenis voor twee. Het zal iets verder zijn dan Brugge, maar we houden het als verrassing. Vergeet vooral niet in te schrijven.