tuin-expert kwaliteitslabel voor tuinaannemers
Uw buitenbelevenis, morgen en vandaag

Live Picture ®, The Power of Plants

Creëer een prettige sfeer

LivePicture® van Mobilane is een levend schilderij van planten en geeft uw leef- en werkomgeving direkt een fraai groen resultaat. Dit unieke duurzame begroeningssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat maar zorgt ook voor een rustgevend effect. Dat noemen wij ’Vitamine G’
Planten hebben gezondheidsvoordelen en dragen bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom heeft Mobilane LivePicture® ontwikkeld. Buiten de gezondheids voordelen en de ruimtebesparende oplossing is LivePicture® ook nog eens een sierraad aan de muur en eenvoudig te onderhouden. Zo zijn de cassettes met planten in een handomdraai te verwisselen. En hebben de planten slechts om de zes weken water nodig.
Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten zes weken lang van water te voorzien. LivePicture® kan dan ook overal worden geplaatst. De planten in LivePicture® bieden een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes verwijderen.

Gelukkiger door groen!

Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers met een groene werkomgeving zich gezonder voelen. Dat niet alleen: ze zíjn ook gezonder, zijn productiever, melden zich minder vaak ziek en herstellen sneller van stress. Groen is dus méér dan een luxe product, het werkt gezondheidsbevorderend. Bovendien voelen mensen in een groene werkomgeving zich veiliger.
LivePicture® is dus niet alleen fraai om naar te kijken, maar draagt dus ook bij aan de gezondheid van uw werknemers. Een investering die zichzelf op termijn dus terug verdient.

Specificaties

LivePicture® is leverbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en antraciet. Neem contact met ons op als u een andere kleur wenst. Alle kleuren zijn mogelijk.

Voor LivePicture® is geen elektriciteit nodig. Het waterreservoir bevat voldoende water voor ongeveer 6 weken afhankelijk van snoeien, temperatuur en de plantsoort en heeft een waterlevel indicator. De hardware van LivePicture® is getest bij een temperatuur tussen 0-40˚C.

Voor de installatie van LivePicture® heeft u een waterpas, een potlood en een boormachine nodig. Alle bevestigingmaterialen worden bijgeleverd. U heeft 1 jaar garantie (dit geldt niet voor de plantcassettes).