tuin-expert kwaliteitslabel voor tuinaannemers
Uw buitenbelevenis, morgen en vandaag

Onze missie

Tuin met bloedgras

uw buitenbelevenis, morgen en vandaag

Als bedrijf willen wij van uw tuin een belevenis maken. Om dat te realiseren hebben wij een aantal waarden en keuzes vooropgesteld.
Om lang van deze belevenis te kunnen genieten willen we dat onze realisaties de tand des tijds goed kunnen doorstaan. Daarom is duurzaamheid onze meest belangrijke waarde.
De vier kernzinnen van ons bedrijf geven weer wie we als tuinonderneming willen zijn.

Kwaliteit

Elke kwalitatieve belevenis krijgt een plaats in ons bedrijf. Uw buitenleven en uw buitenbelevenissen staan voor ons centraal. Elke keuze die u hierin maakt kunnen wij begeleiden. Duurzaamheid en zin voor afwerking zijn onze drijfveren in het streven naar een perfect resultaat.

Creativiteit

Een brede vakkennis en het nadenken zonder beperkingen zijn onze motor voor het brengen van alternatieven. Plaatsmaken voor inspiratie en zoeken naar uitmuntendheid zijn belangrijk bij onze keuzes.

Mensen

Samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, respect, integriteit en levensvreugde zijn sturende krachten om samen met alle belanghebbenden dagelijks te ondernemen.

Passie

Passie, gedreven vakmanschap en continu beter doen daar staan we voor. Wils- en daadkracht helpen ons dagelijks om dit te bereiken.